KIR-KON 2019 Örebro

Schema 29-31 mars (pdf-format) :

Inspirationskväll Helgen börjar kl 18:00 med inspirationskväll på Engelbrektsgatan 6 i Hantverkarföreningens lokaler. Inspirationsföreläsningarna är 10 min vardera och hålls av specialister inom olika specialitéer (helgschemat bifogat nedan). Vill du ha chansen att vinna boken “Kirurgi”, skriven av bl.a. Bengt Jeppsson värd över 900 kr? Skicka då in frågor som ni vill ställa till de olika föreläsarna, så kan vi enkelt sparka igång frågestunderna med era frågor. Ni kommer givetvis även ha tillfälle att ställa frågor ni kommer på under kvällens gång. Du kan också skriva frågan i kommentarsfältet på Facebook då vi har postat där också.
Utöver att vi börjar helgen på Hantverkarlokalen kommer vi vara på campus USÖ (universitetssjukhuset Örebro) under resterande tid av helgen, med undantag för sittning på Satin. Nedan finns en bifogad karta över staden och schemat för helgen.

Inför sittningen Förutom att vi kommer ha väldigt kul på campus USÖ så kommer vi ha det kul på sittningen på Satin! Klädkod är kavaj, och glöm inte att fylla i specialkost mm i formuläret som vi har skickat med tidigare. Se länk i mejl från 7/3 eller 23/3.

Om ni har några funderingar kring vart vi kommer vara eller om ni inte hittar etc kan ni nå Victoria Oscarsson på tel 0760719004 under helgen.

ill er som bokat boendeSamtliga som bokat boende har fått boende! Ni kommer att bo på Södra Station Vandrarhem som ligger på Drottninggatan 26, ca 450 m från Södra Station. Det är lite dåligt skyltat, men följ google maps så ligger trappuppgången precis intill en liten livsmedelsbutik. Vi kommer vi sätta upp KIR-KON-lappar. Portkoden till trappuppgången är 4539. Rebecka Sölvenäs kommer finnas på plats och möta upp er på vandrarhemmet mellan 15-17 för att lämna ut nycklar. Anländer ni efter kl 17 får ni hämta ut nycklarna under inspirationskvällen på Engelbrektsgatan 6 mellan 18-21. På vandrarhemmet sover ni i rum med 4-5 personer i varje. Det finns tillgång till dusch och toalett utanför rummen, samt ett litet kök och vardagsrum. Det ingår handdukar och lakan, så det behöver ni inte ta med. All mat ingår i KIR-KON-biljetten, och kommer serveras på campus USÖ (med undantag för inspirationskvällen och sittningen). När ni checkar ut på söndag morgon gör ni det direkt till personalen på vandrarhemmet. Vi hoppas att ni ska trivas!

Karta över Örebro med utgångspunkt Södra station: