KIR-KON 2022 Göteborg

Varmt Välkommen till konferens! 🥳

Våren 2022 bjuder SKFL in till en helgkonferens för kirurgiintresserade läkarstudenter. Inspirerande föreläsningar och spännande workshops väntar. Var och när!? Fredagen 6e till söndag 8e maj, med förhoppning att kunna ses på plats i Göteborg.

Konferensen anordnas tillsammans med lokala Kirurgiutskottet på Göteborgs Universitet. KIRKON22 vänder sig till läkarstudenter från hela Sverige, från T1 till underläkare. Du behöver inte ha läst kirurgiterminen för att kunna delta.

Information om anmälan, boende och pris kommer att komma upp på denna sida. Lägg till oss på Facebook och Instagram (kirkon_2022) för att hålla dig uppdaterad!

Pandemi: Vi håller oss uppdaterade om gällande restriktioner och kommer att anpassa konferensen så att den går att genomföra på ett säkert sätt. Bland annat kan max antal deltagare och specifika lokaler komma att ändras. Vår plan A är att hålla konferensen helt IRL på plats i Göteborg.

Maila gärna oss på kirkon@skfl.se om Ni har fler frågor.

Vi syns i Göteborg! <3

FAQ:

Är detta bara för läkarstudenter? – I nuläget är det tyvärr som så att KIR-KON riktar sig till alla läkarstudenter och olegitimerade läkare (s.k. underläkare).

Måste jag ha läst kirurgkursen? – Nej! Du är välkommen att deltaga oavsett terminstillhörighet 🙂

Är det gratis? – Tyvärr inte, men information om biljetter och pris kommer förhoppningsvis ut snart.

Kan man anmäla sig på något sätt? – Information om detta kommer snart! Håll utkik på vår facebook-sida!