Vi som anordnar KIR-KON 2019!

Victoria Oscarsson

Hej jag heter Victoria Oscarsson och är ordförande och medgrundare i Svensk kirurgisk förening för läkarstudenter, och huvudansvarig för konferensen i Örebro i år! Jag har mest hand om sponsorer och budgetering, men även samordnare för konferensens helhet. Fun fact om mig är att när jag inte pluggar eller anordnar konferenser så tränar jag styrkelyft, och ni kan heja på mig under junior SM i april!

Alma Kastberg

Hej! Jag heter Alma och sitter i styrelsen som Örebros representant. Inom SKFL är jag engagerad i anordnandet av 2019 års KIR-KON, fram för allt i planering av workshops och föreläsningar. Har varit med i Örebros kirurgiska utskott sedan hösten 2015 och tycker det är så roligt att det nu finns ett engagemang för kirurgiintresserade läkarstudenter på nationell nivå. Hoppas vi ses på något av våra event i framtiden!

Lina Landergren

Hej! Jag heter Lina och jag går termin 5 i Örebro. Jag har under KIR-KON ansvar för att alla ska få mat och att det blir najs häng på kvällarna med inspokväll och sittning!

Annars är jag också med i Kirurgiska utskottet och ansvarar för workshop i suturering och knytteknik. När jag först kom in på operation blev jag helt fast och ville aldrig gå hem, då tänkte jag att kirurgi kanske var någon för mig! Jag tycker om när det händer saker och att arbeta praktiskt.

Uppvuxen som orienterare utanför Borås i Fristad. Numera är jag öppen för många typer av träning, gärna ute. Jag älskar att resa och till sommarn planerar jag att backpacka i Indien, lite äventyr behövs ibland! KIR-KON kommer bli ett kirurgiskt äventyr, ses där!

Rebecca Samuelsson

Hejsan! Jag heter Rebecca och kommer ursprungligen från västkusten. Till vardags hittar ni mig i step-klassen eller ute i vårt fina väder. Nu i planeringen av Kir-Kon så tillför jag bland annat inom arbetet med workshops, där jag driver en superspännande sådan som handlar om neurokirurgi. Hoppas vi ses där!

Rebecka Sölvenäs

Jag heter Rebecka (kalla mig Becka) och går termin 5 på läkarprogrammet i Örebro. Född och uppvuxen i den lilla soliga kuststaden Karlskrona, där det alltid blåser. Älskar därför alla former av vattensporter, men också det mesta i träningsväg. Just nu håller jag på och gör en svensk klassiker (de fyra långloppen alltså, inte äggmacka med Kalles kaviar).

Tycker det här med att skära i folk verkar väldigt spännande, och extra intressant tycker jag kärl-thorax verkar. Finns en barndomsdröm om att blir hjärtkirurg, och laga folks brustna hjärtan.

Inför årets KIR-KON i Örebro är jag ansvarig för boendet, samt rekrytering av flera föreläsare.

Fun facts
Starkaste muskeln: m. gastrocnemius dx
Favoritdjur: alpackor
Sämsta egenskap: kan inte förlora på sällskapsspel
Hatar: rotmos och lutfisk
Övrigt: starkt beroende av fredagstacos + mjölk

Wid Saadi

Hej! Jag heter Wid (det är okej, alla uttalar det fel) och går i termin 5 på läkarprogrammet i Örebro. Inom SKFL är jag med i planeringsgruppen, PR samt mat och sittningsgruppen. Jag gick med i Örebros kirurgiska utskott för nästan 2 år sedan och tycker självklart att allt som har med kirurgi att göra är superkul. Jag blev inspirerad av Grey’s anatomy när jag gick på högstadiet, och min dröm är att jobba med rekonstruktiv plastikkirurgi. Därmed är jag oerhört taggad att träffa er alla under årets KIR-KON, i fina Örebro!

Love Johansson

Hej! Mitt namn är Love Johansson och jag är kassör för SKFL. Till vardags pluggar jag T9 nere i Lund med placering i Helsingborg. Mitt intresse för kirurgi tar grund i ett intresse att i framtiden arbeta operativt i områden där sjukvården inte är lika lättillgänglig som i Sverige. Jag var en gång i tiden med och startade upp SKFL vilket gör att jag bör räknas som gammal och dryg, även om det bara var 2 år sedan… Jag är emellertid oerhört taggad på en ny upplaga av KIR-KON!